MENÜ

A rém

 

Elhagyatott, rossz hírű ház távol minden lakott helytől. Düledező falak, lepergett vakolat. Ködbevesző, didergetős novemberi délután. Elszánt tekintetű, vékony lány, vastag lencséjű szemüveg, dús göndör haj, ajkai makacsul összeszorítva.

 

Micsoda hülyeség, bemegyek és kész! Ez a XXI. Század, kérem, és közel a város, még hogy farkasember. Hihi, telihold van, de még nappal. Így is ér! Teljesülnek a feltételek, ha van farkashapsi, akkor elő kell bújnia. De nem fog, így tök ciki lenne, ha félnék!

 

Grbnyeee, nyikorog ez a béna ajtó! Ne mááán, de nyomasztó! Nem ijesztő, nyomasztó, messze nem ugyanaz, kérem.

Béna szitu, hihi, bekenem ezzel a jó zsíros krémmel. Nesze! A kezem tiszta trutyi lett. Ez meg tovább nyikorog. Le vagy te sz…

Már majdnem csúnyát mondtam. Fúúúúj!

 

Brrvvv, hideg van… azért borzongok! Ez nem félelem, hanem hőmérsékletérzékelés, kérem, kabátban nem dideregnék. Por van mindenütt, farkasember meg sehol. Ha jobban belegondolok, az ember sok értelmezésben férfit jelent, az hogy farkas, azaz farka van, már felesleges. Mije lenne, ha egyszer férfi hihi. Magas, deltás szőrös fejű. Vajon milyen a szexu…

 

Na, ne! Én sem vagyok normális. Dehogynem… hihi, ez is melegít.

 

Még egy szoba, ez is üres, ez is poros, itt is nyikorog az ajtó. Kiszáradt a szám, a fenébe… Nem félelem, hanem szomjúság, régen ittam. Sima élettan, kérem, nem kell hozzá fantáziálni semmit.

 

Csúszkál ez a szemüveg állandóan… nesze, összekentem! Ja, csupa krém a kezem. Hülye szitu, alig látok! Pézsém nincs, a pulcsimért kár. A blúzért meg pláne, sose jön ki belőle. No problem! Nem látok, de juszt se félek, slussz-pássz!

 

Mi a franc az? Szűzanyám, mi mozog?

Megőrülök! Tuti, hogy volt valami.

Hogy is, itt jöttem, erre ford…

Mijazistenez!?

Magas, deltás, nagyfejű!

 

- ÁÁÁaaaaaaóóóóó! Segíts…

 

Hú, de melegem lett, a francba. Majdnem bepisiltem. Huh, a pics... No, azért nem kéne eldurvulni. Lakkozott szekrényajtót mozgatott a huzat. Beléptem és megláttam magam. Stimmel. Nagy fej, vagyis dús haj, delták helyett vastag pulcsi. Magas, mert domború a felület.

 

Együgyű liba!

Színtiszta fizika az egész! Bejöttem, bezártam az ajtót, azaz huzatot keltettem, ami sima légmozgás. Meglátom magam, mozog, ijesztő. Természetes, hogy megijedek. Nincs itt semmi…

Mi ez a hideg?

Ja, a huzat, no proble… de hát én nem lehetek…

 

- ÁÁÁaaaaaaóóóóó! Segíts…


Elhagyatott, rossz hírű ház távol minden lakott helytől. Düledező falak, lepergett vakolat. Ködbevesző, didergetős novemberi délután. Újra csönd van.

 

 


 

Dugd be légy szíves– Kicsit még... Várj! Ne! Nem ide kellene, de ha gondolod… Ott maradt a kezem! Meg is fájdult egy kicsit. Hrghrm! Így már jobb, de csak óvatosan, nehogy…

 

– Szerintem pedig ott lenne jó, ahol van, bár beljebb tolhatom, ha annyira akarod.

 

– Igen, igen, dugd be légy szíves! Ne olyan hevesen, ne erőből… Érzéssel, finoman!

 

– Megemelem alulról, úgy könnyebben a helyére csúszik. Hrghrm! Ez az, most már tényleg ott van, ahol kell. Ennél jobban már ember nem tudja betenni.

 

– Igazad van! Így, hogy megemelted, valóban nagyon jó. Pontosan a helyére került a cső is.

 

– Nem vertük le a falat se. Ez a kályha ezután itt marad. Nagyon rendes voltál, hogy segítettél! Köszi szépen!

 

– Ugyan már, semmiség! Csak szólj bármikor és átjövök.

 

– Hogy fog neki örülni a Jocó! Nem kell neki güriznie munka után, fáradtan. Majd elmondom, mennyire rendes voltál! Igazi jó szomszéd és barát.

 

– Ne hozz zavarba, komolyan semmiből sem tartott. Nem nagy ügy! Főleg, hogy itt lakom mellettetek, meg aztán Joci is országos haverom. Kicsit ég is a pofám, hogy átjárok hozzád és jókat szexelünk a háta mögött.

 


 

Hírek

Asztali nézet